Wij bieden een volledige dienstverlening op het gebied van stukadoren. Zowel particulier als zakelijk.
Onze diensten bestaan onder andere uit:

 • Wanden en plafonds pleisterwerk

Wil je graag strakke gladde wanden en plafonds hebben in de woonkamer, slaapkamers of badkamer? Dan is glad pleisterwerk (ook wel glad stucwerk genoemd) de betaalbare afwerking voor muren en plafonds. Pleisterwerk is de manier van stukadoors om een muur of plafond glad te maken (schilderklaar), het gebruikte materiaal wordt hierbij pleistergips genoemd. Pleisterwerk is dus stukadoorswerk zonder structuur

 • Sierpleister

Sierpleister is een stucwerk dat structuur heeft. Deze structuur ontstaat door de kleine marmer/granietkorreltjes die erin zitten. Deze korreltjes zijn wit en geven de muur de structuur en korrel grote die u wenst. Ook wel bekend onder de naam spachtelputz. Daarnaast heeft sierpleister de volgende voordelen:

 • Makkelijk overschilderbaar
 • Flexibel
 • Geschikt voor buitenmuren en binnenmuren
 • Schrobvast en krasvast
 • Makkelijk te onderhouden
 • Meteen op kleur aan te brengen
 • Raapwerk

Raapwerk is eigenlijk niks meer dan het vlak en recht maken van muren en plafonds met behulp van een dikke laag gips of cementmortel van minimaal 6 mm tot ma 5 centimeter. In veel situaties zoals hele slechte muren of grote klussen wordt ook wel een gipsspuit gebruikt om een dikkere laag stucwerk op te zetten.

Raapwerk wordt ook gebruikt om zeer beschadigde muren en plafonds weer recht te maken en bij te werken. Voor een mooi resultaat moet je raapwerk wel ook nog afwerken middels sierpleister, behangen sausen of verven. Houd wel rekening met een langere droogtijd door de dikte van de laag. Raapwerk kun je ook aan de buitenmuren toepassen, maar hiervoor heb je cementgebonden raapwerk nodig.

 • Lijstwerk

Lijsten en ornamenten hebben de eigenschap je woonkamer optisch te vergoten en sfeer in de huiskamer te brengen.
Sierlijsten, kooflisten en rozetten geven een strakke kamer rust en uitstraling.
Er zijn veel verschillende lijsten en ornamenten te verkrijgen.
Dankzij die enorme keus is er voor iedere smaak wel een oplossing en dat geeft net een stukje meer warmte en sfeer in uw woonhuis.
Zo kan je zelf jouw plafond samenstellen naar eigen wensen en smaak. Wij kunnen je alle voorbeelden laten zien uit verschillende catalogussen, verschillende leveranciers en met alle denkbare stijlen.

 • Badkamer stucen

Een badkamer kan je zowel met een gips- als cementgebonden mortel stuken. Zolang de laatste laag van de eindafwerking maar waterdicht is
Kiest u voor een cementgebonden mortel deze is er al met een droog tijd van 4 uur dus na een dag al over tegelbaar.
Zeer makkelijk voor een snelle verbouwing.
Kies je voor een gips gebonden mortel deze droogt ongeveer 2 mm per dag dus bij een laagdikte van 1,4 mm is 7 dagen droog tijd nodig.

Het voordeel van gips gebonden mortel is buiten om tegelklaar ook sausklaar op te leveren en kan op bijna iedere laagdikte verwerkt worden

 • Betonlook

Beton look is een naadloze, waterdichte en onderhoudsvriendelijke betonlook afwerking voor wanden en vloeren.

De betonlook producten hebben een 100% natuurlijke en robuuste uitstraling door de hand van onze stukadoor is er weinig of veel bewerking mogelijk in overleg en het is bovendien van nature waterdicht. Dit is een unieke eigenschap ten opzichte van andere producten op de markt. De laklaag die bij beton look wordt aangebracht dient enkel ter bescherming tegen vuilaanslag. De beton look afwerking is dan ook zeer goed reinig baar.

Betonlook is een hoogwaardig product op basis van een cement en een hars. In tegenstelling tot traditioneel stucwerk op basis van kalk of gips, wordt beton look niet gemengd met water, maar met een speciale hars waardoor het product sterk, flexibel, waterdicht en uitstekend te reinigen wordt.

Kortom een revolutionair, waterdicht en onderhoudsvriendelijk systeem met een luxe design uitstraling!

 • Nieuwbouw stucen

Nieuwbouwwoningen hebben nadat deze gebouwd zijn, tijd nodig om goed op de fundering te rusten. In de eerste vijf jaar kan een nieuwbouwwoning iets verzakken waardoor er bijvoorbeeld scheurtjes kunnen ontstaan. Hiervoor is een saus klaar/glad stucwerk erg geschikt. Glad stucwerk kan namelijk erg gemakkelijk bijgewerkt worden bijvoorbeeld bij scheuren of beschadigingen, terwijl u wel geniet van een mooi afgewerkte wand.

Wij kunnen meestal een dun filmlaagje (dun pleisteren) aanbrengen op de bahangklare wanden van nieuwebouwwoningen. Bovendien is dit een goedkopere optie dan stuken. Het is sneller klaar, binnen 1 dag droog en resultaat is bijna hetzelfde.

 • Spackspuiten

Spackspuiten wordt met hogedruk gespoten en is een veel toegepaste decoratieve wand en plafondafwerking. Wij werken met Brander Crystal en is standaard witte spuitpleister.

Het spackspuitwerk wordt altijd in twee lagen aangebracht

 • Meslaag: De eerste laag wordt de muur en plafond egaal en glad gemaakt en kleine gaatjes worden hierdoor weggewerkt.
 • Afkorrellaag: De tweede laag bestaat uit het afkorrelen, en bepaalt de eindstructuur, en is ook in elke kleur die u wenst verkrijgbaar.

De voordelen van spackspuiten.

 • Goedkoper
 • Spackspuiten wordt populairder in de nieuwbouw
 • Spackspuitwerk is namelijk slijtvaster dan glad stucwerk.

Kortom, niet alleen een mooie afwerking maar ook een verstandige keuze, waar je jarenlang plezier van hebt.