Werk Loopschansstraat 56 te Breda 


Voor een klant van ons hebben wij nu de deuren en kozijnen afgeplakt daarna alle wanden en plafonds van gipsplaten gaasband van 10 cm geplakt over alle naden en de wanden en plafonds in de voorlijm gezet en daarna op de wanden en plafond glad sausklaar stucwerk aangebracht.

Deze klanten wilde graag een sierlijst op de aansluiting van wand en plafond in de woonkamer en eetkamer.

Daar hebben onze collega’s stucstops van 6 mm geplakt op de wanden en plafond en met de een mal een mooie lijst getrokken zoals vroeger vaak gedaan werd resultaat is heel mooi geworden en staat ook heel goed bij het huis met hoge plafonds en oude details.

Het betreft volledig gladstukadoren van wanden en plafonds van de gehele begane grond en het aanbrengen van met de hand getrokken sierlijsten.

Wij krijgen vaak de vraag werken jullie ook voor particulieren jazeker doen wij dat vandaar hier even een opdracht in de particulier sector.

Wij wensen deze bewoners heel veel woon plezier in hun nieuwe gerenoveerde woning.

Werk doenradestraat 75 in Breda 

Voor een vaste klant van ons hebben wij nu de vloer met plint en overige muren en plafond afgeplakt.

Daarna van 1 muur Losse delen afgestoken en in de voorlijm gezet ,en daarna weer mooi glad sausklaar stucwerk aangebracht.

Het betreft volledig gladstukadoren van wand van bestaande aanbouw.

Wij hebben bij deze klant in het verleden ook al meer stucwerk en schilderwerk mogen verrichten zo is de gehele woonkamer keuken opnieuw gestukadoord voor plaatsen van nieuwe keuken en hebben wij al het sauswerk van de woonkamer met keuken verricht en buiten hebben wij alle kozijnen en rolluiken een fris nieuw verf beurtje gegeven.

Wij krijgen vaak de vraag werken jullie ook voor particulieren jazeker doen wij dat vandaar hier even een kleine opdracht tussen door.

Wij wensen deze bewoners weer veel woon plezier.


Project 34 vakantie woningen Camping Heezerenbosch in Heeze

Voor een vaste opdrachtgever van ons hebben wij deze vakantiewoningen mogen stuccen.
Het betreft volledig gladstukadoren van wanden en plafonds,en de wanden van de badkamers met cementgebonden mortel schonox bm 30 Flex tegel klaar.
Dit project heeft 2 jaar geduurd in fases hebben wij deze werkzaamheden uit mogen voeren.
Woningen zijn zo goed als allemaal het zelfde,met een grote open woonkamer,keuken ,2 slaapkamers,een hal,losse badkamer,toilet,en een meterkast.
Met een vloer oppervlak van 80 m2 per stuk,totaal zit er in de woningen 245 m2 stucwerk aan wanden en plafonds.

Wij wensen alle nieuwe eigenaren van hun vakantie woning veel woon plezier.

In de maand juli hebben wij het stucwerk uit mogen voeren van deze riante vrijstaande woning met grote garage die ook in zen geheel gestukadoord is totaal een kleine 1100 meter in wanden en plafonds 

Naar de bouwvak hebben wij de gehele woning wanden en plafonds latex gespoten met sigma cryle universal mat latex en de 2 badkamers met 2 losse toiletten gesaust met sigma pearl clean ( schrobvaste latex )alles in de kleur ral 9010 

Ook hebben we de trap met trap met een deel van de inbouwkasten en en een bankje  geschuurd ontvet en in de primer gezet en 2 x afgelakt met transparante lak 

Verder hebben wij binnen de woning alle binnendeuren met kozijnen alle plinten en een deel van de inbouwkasten geschuurd in de primer gezet en 2 x afgelakt met de sigma s2u Nova Satin lak in de kleur ral 9010 

Toen binnen alles klaar was zijn we naar buiten gegaan hier hebben wij de gehele gevel van de woning met vrijstaande garage en de schoorsteen in een keim verfsysteem gezet in de kleur ral 9010 met een spatrand in de kleur ral 7016 daarna hebben we de boeiboorden van de gehele woning met garage en dakkapel geschuurd ontvet en in de primer gezet en 2 x afgelakt met sigma s2u Nova gloss kleur ral 9010

Het mooie van dit project zijn de prachtige balken die in de gehele woning terug komen wat het geheel van de woning heel modern maar toch met boerderij uitstraling geeft dit is een geheel nieuw gebouwde woning 

Toen wij deze klus aannamen wisten we al dat er een strakke planning was en dat de klanten eind september over moesten en uit hun oude woning moesten wij hebben net voor de bouwvak het stucwerk uit kunnen voeren en naar de bouwvak zijn wij begonnen met het latexspuitwerk en sauswerk van de natte ruimtes ook hebben wij alle inbouwkasten nog kunnen voorzien van een nieuwe laklaag zodat de klanten konden verhuizen 

In oktober hebben wij het keimsysteem aan de buiten gevels en schoorsteen aangebracht met de spatrand en het lakwerk van de boeiboorden en dakkapel en in de maand december is onze eigen schilder bezig geweest met het overige lakwerk aan de binnen zeide van de woning het resultaat mag er wezen.

En wij wensen onze klanten heel veel plezier in hun nieuwe woning en veel woon plezier.

Project particuliere opdracht

Voor een particuliere klant van ons.

Hier hebben wij de gehele woning voorzien van glad stucwerk wanden en plafonds 

Daarna de gehele woning plafonds latex gespoten met sigma cryle universal mat latex en de wanden in 3 verschillende kleuren gesaust en de 2 badkamers met 2 losse toiletten de plafonds gesaust met sigma pearl clean ( schokvaste latex )in de kleur wit.

Het mooie van deze klus is de hoogte van de woonkamer met een scheidings muur in het trapgat de woonkamer is in de punt 8.40 m1 hoog dit was een hele bewerkelijke maar mooie klus

Project baronielaan te Breda
Voor een vaste aannemer van ons.
Hier heeft de aannemer een doorbraak gemaakt in de woonkamer en de schouw uit gebroken en stroom verlegt en deuren naar andere kant laten draaien.
Daar na hebben wij het stukwerk herstelt en gerepareerd waar nodig.
Daarna de gehele woning wanden en plafonds latex gespoten met sigma cryle universal mat latex en de 2 badkamers met 2 losse toiletten gesaust met sigma pearl clean ( schokvaste latex )alles in de kleur wit.
Ook hebben we de 2 trappen met trap balustrades geschuurd ontvet en in de primer gezet en 2 x afgelakt met sigma s2u ( krasvaste trappen lak )satin in de kleur ral 9016.
Toen binnen alles klaar was zijn we naar buiten gegaan hier hebben we alle kozijnen met ramen en deuren aan de buitendeuren geschuurd ontvet en in de primer gezet en 2 x afgelakt met sigma s2u Nova gloss ral 9016.
Ook is de gehele achtergevel met aanbouw schoongespoten en met 2 lagen latex van sigma buiten verf gelatext in de kleur ral 9016.
Het mooie van dit project zijn De hoogtes op de 1 e verdieping 3.00 m hoog en begane grond 3.30 m hoog wat een mooie grote uitstraling geeft.

Lijstwerk

Betonlook

34 vakantie woningen camping Heezerenbosch in Heeze 

Voor een vaste opdrachtgever van ons zijn wij deze vakantiewoningen aan het maken. Het betreft volledig gladstukadoren van wanden en plafonds en de wanden van de badkamers met cementgebonden mortel en tegel klaar .Dit project zal ongeveer 2 jaar duren en gebeurt in fases.

Project zorgwoning

Voor een vaste opdrachtgever van ons.

Hier hebben we het stukwerk en schilderwerk verricht in de zorgwoning.

Deze woningen worden door de klant uitgezocht en besteld bij de opdrachtgever en zijn er in vele afwerkingen leverbaar. Deze is uitgevoerd met glad stukwerk en schilder werk verricht door ons. Wanden en plafond glad gestuukt en alle inwendige hoeken ingesneden en afgekit met acrylaatkit en daarna gesausd in de kleur 9010 met sigma cryle universal mat latex.

Project zorgwoning in Roosendaal

Voor een vaste opdrachtgever van ons hebben wij hier het glad stukwerk en schilderwerk mogen verrichten.

Wanden en plafonds zijn eerst glad gestuct en alle inwendige hoeken ingesneden en afgekit met acrylaatkit .

Daarna gesaust in de kleur wit met sigma cryle universal Matt latex .De plinten van de gehele woning zijn ook afgekit en voorzien van sigma s2u lak zijdeglans in de kleur wit.